Drum lessen

Drumles Hoorn en Zwaag bij Muziek Centrum Hoorn
Drumles Hoorn en Zwaag bij Muziek Centrum Hoorn door Sven Bakker

Dank voor je interesse in Drumles in Hoorn en cajonles in Hoorn!

Instrument: De drumset is ontstaan rond 1860 in de Verenigde Staten als samenvoeging van bestaande trommels, zodat 1 persoon meerdere drums en percussie-instrumenten tegelijk kon bespelen.

“Help mijn kind wil drummen!” hoor ik dan ook ouders vaak denken; veel instrumenten nemen immers veel ruimte in en zijn luid! Hoewel de basis van de drumset sinds vorige eeuw nauwelijks veranderd is, zijn er de laatste decennia allerlei mogelijkheden ontwikkelt om nagenoeg geluidloos te drummen, zoals bijvoorbeeld elektronische drumsets, zodat je net als gitaar ook met koptelefoon kan spelen en zelfs stille vellen voor op je normale akoestische set!

Docent: Hallo, mijn naam is Sven Bakker, sinds 2005 officieel gediplomeerd drummer en muziekdocent. In 2003 studeerde ik af aan conservatorium Alkmaar, afdeling Jazz & Pop, waarna ik mijn Drumschool Sven Bakker oprichtte. Voor, tijdens en na mijn studie speelde ik naast veel hiphop in zoveel mogelijk stijlen: van bluegrass tot bigband in bands, theater en musicals in binnen- en buitenland en met bekende en minder bekende artiesten. Een van de hoogtepunten van Drumschool Sven Bakker was mijn 10-jarig bestaan met een uitverkocht Manifesto in Hoorn!

Tijdens de drumles leer je alle aspecten van het drummen: je leert noten lezen en techniek, maar ook muzikaal denken, meespelen met muziek en samenspelen door middel van uitvoeringen.

Naast Muziek Centrum Hoorn en Drumschool Sven Bakker ben ik ook verbonden aan Muziekschool Hoorn,  De Vuurvogel in Midwoud en Da Capo Schagen en ben je dus altijd aan het juiste adres voor drumles en cajonles in Hoorn en Zwaag en omgeving!

Wil je meer weten over de kunst, muziek en het 10-jarig bestaan van Sven? Neem dan zeker een kijkje op: www.svenbakker.net!

Betalingssysteem:  10 lessen-kaart

Starten: Doordat het systeem werkt met een 10-lessen kaart, kun je elk moment instappen.

Lesvorm: 30 minuten individueel

30 minuten duo

Prijs: De prijs is afhankelijk van de leeftijd en de lesvorm.

Informeer naar de mogelijkheden.