Cajon lessen

sven-bakker

Dank voor je interesse in cajonles in Hoorn en drumles in Hoorn en Zwaag!

Instrument: De cajon, officieel uitgesproken als cahon, maar hier meestal cagon genoemd, is een Afro-Peruaans instrument. “Cajon” is dan ook Spaans en betekent kist of doos. De Spaanse gitarist Paco de Lucia bracht het instrument door zijn percussionisten die de Flamenco stijl begeleidden op cajon in 1977. Sinds die tijd heeft de cajon een enorme opmars gemaakt, vooral de laatste jaren als veelzijdig instrument in vrijwel alle stijlen en als “vervanging” van een complete drumset.

Docent: Hallo, mijn naam is Sven Bakker, sinds 2005 officieel professioneel drummer en muziekdocent. In 2003 studeerde ik af conservatorium Alkmaar, afdeling Jazz & Pop, waarna ik mijn Drumschool Sven Bakker oprichtte.
Voor, tijdens en na zijn studie speelde ik naast veel hiphop in zoveel mogelijk stijlen: van bluegrass tot bigband in bands, theater en musicals in binnen- en buitenland en met bekende en minder bekende artiesten. Een van de hoogtepunten van Drumschool Sven Bakker was mijn 10-jarig bestaan met een uitverkocht Manifesto in Hoorn! Voor wat betreft de cajon heb ik naast veel zelfstudie, workshops gevolg bij Matthias Philipzen en Femke Krone.

Tijdens de cajonles leer je alle aspecten: je leert noten lezen en techniek, maar ook muzikaal denken, meespelen met muziek en samenspelen door middel van uitvoeringen. Naast Muziek Centrum Hoorn en Drumschool Sven Bakker ben ik ook verbonden aan Muziekschool Hoorn, De Vuurvogel in Midwoud en Da Capo Schagen en ben je dus altijd aan het juiste adres voor drumles en cajonles in Hoorn en Zwaag en omgeving!

Wil je meer weten over de kunst, muziek en het 10-jarig bestaan van Sven? Neem dan zeker een kijkje op: www.svenbakker.net!

Betalingssysteem: 10 lessen-kaart
Starten: Doordat het systeem werkt met een 10-lessen kaart, kun je elk moment instappen.
Lesvorm: 30 minuten individueel
30 minuten duo
Prijs: De prijs is afhankelijk van de leeftijd en de lesvorm.
Informeer naar de mogelijkheden.